Çözüldü Google indexlerde 5k Düşüş ! xml mi olmalı php mi ?

• Kullanıcı PvPSw
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - XenForo sorunları için destek talepleri
  • -
    Etiketler Etiketler
    sitemap
Bu sorun verilen destek sayesinde çözüme ulaştırılmıştır.
Arkadaşlar google site haritalarımda herhangi bir sorun bana göre yoktu xml ve php olarak gönderiyordum ancak son 15-20 gündür dizine eklenen url sayısı sürekli düşüşte. FTP ye girip mevcut sitemap.php sildim ve Zamanlanmış görevlerden sitemap oluşturuyorum ama ftp ye yazmadığını gördüm.
Zamanlanmış görevlerden sitemapı yeniden oluştur dediğimde bunu ftp de kök dizine sitemap.php olarak yazması gerekmiyor muydu ? kök dizinde sitemap.xml yok ama google eklediğimde görüyor ancak php eklediğimde görmüyor + kök dizindede bu dosya yok
Benim indexlerim neden düşüyor ?

bende de şuan aynı durum var sanırım google tarafıyla alakalı sitemde ya da search consolda hiçbir müdahale değişiklik yapmadım son 10 günde 4k ya yakın bir düşüş olmuş

Boşa teknik olarak hiçbir şeyi kurcalamayın, tamamen tarama harcama limiti ve filtreleme sistemi ile alakalı

Arkadaşlar google site haritalarımda herhangi bir sorun bana göre yoktu xml ve php olarak gönderiyordum ancak son 15-20 gündür dizine eklenen url sayısı sürekli düşüşte. FTP ye girip mevcut sitemap.php sildim ve Zamanlanmış görevlerden sitemap oluşturuyorum ama ftp ye yazmadığını gördüm.
Zamanlanmış görevlerden sitemapı yeniden oluştur dediğimde bunu ftp de kök dizine sitemap.php olarak yazması gerekmiyor muydu ? kök dizinde sitemap.xml yok ama google eklediğimde görüyor ancak php eklediğimde görmüyor + kök dizindede bu dosya yok
Benim indexlerim neden düşüyor ?
site:siteismi.com olarak mı bakıyorsunuz?

.xml olması zorunlu değildir, .php silmeniz çok büyük hata. onu geri ekleyin ve scriptin teknik dosyalarını asla silmeyin. xml ile aynı hizmeti vermektedir .php dosyası.
google'ın tek ziyarette kaç index ekleyeceği tamamen botlara bağlı, bunu arttırmanın tek yolu fazla içerik girmek veya indexnow gibi 3. parti uygulamalar kullanmak.
Zamanlanmış görevdeki sitemapı tekrar oluştur görevi, varolan php dosyasında güncelleme yapar, eğer siz .php dosyasını silerseniz sitemap oluşturamaz sistem.

ister xml ekleyin isterseniz .php ekleyin farketmez ancak ıkısını beraber eklemeyın bir adet olması yeterlı olur, okundu basarılı dedıkten sonra gerısı onemsız.

google konusuna gelecek olursak aslında googlenın bızden ıstedıgı cok basıt, kalıtelı ozgun faydalı ıse yarar ıcerık.

bakınız adamın sartları kuralları rozetlerı bıle ındexlenıyor. siteye girip batıgınızda 1 ıcerık ıcın zaman zaman 5-10-15 dk ugrasıp emek verdıgını gorursunuz ki ben kensınısı buradan da tebrık ederım. @CL4Y

ister xml ekleyin isterseniz .php ekleyin farketmez ancak ıkısını beraber eklemeyın bir adet olması yeterlı olur, okundu basarılı dedıkten sonra gerısı onemsız.

google konusuna gelecek olursak aslında googlenın bızden ıstedıgı cok basıt, kalıtelı ozgun faydalı ıse yarar ıcerık.

bakınız adamın sartları kuralları rozetlerı bıle ındexlenıyor. siteye girip batıgınızda 1 ıcerık ıcın zaman zaman 5-10-15 dk ugrasıp emek verdıgını gorursunuz ki ben kensınısı buradan da tebrık ederım. @CL4Y
Teşekkür ederim abi 🙏 Dediğine katılıyorum, tamamen özgün ve kaliteli içerik olduktan sonra google zaten indexliyor. Bugün tam olarak 1 ay oldu forumu aktif edeli. Neredeyse index almayan, sıralamaya girmeyen içerik kalmadı. Ayrıca index alması içinde bir backlink çalışması vs de yapmadım. Sadece forumu xenforogentr de tanıttım. Webmaster tools araçlarına kaydedip, sadece içeriğimi yazmaya odaklandım.

Teşekkür ederim abi 🙏 Dediğine katılıyorum, tamamen özgün ve kaliteli içerik olduktan sonra google zaten indexliyor. Bugün tam olarak 1 ay oldu forumu aktif edeli. Neredeyse index almayan, sıralamaya girmeyen içerik kalmadı. Ayrıca index alması içinde bir backlink çalışması vs de yapmadım. Sadece forumu xenforogentr de tanıttım. Webmaster tools araçlarına kaydedip, sadece içeriğimi yazmaya odaklandım.
özgün ve kaliteli içerik olupta ? sıralamada olan varmı? otoriter siteler hariç?

özgün ve kaliteli içerik olupta ? sıralamada olan varmı? otoriter siteler hariç?
Bir çok içerikte kendi başlığında ilk sayfalarda içeriklerim. Henüz daha 1 aylık site. Sıfırdan haber sitesi açıpta, özgün içerikle 1. sıraya çıkacağını düşünen varsa zaman yakınken vazgeçsin. Her sektörün kendine göre aranma hacmi mevcut. Her bir kelimenin arz ve talebi var.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri