Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

  • Forumdan daha fazla yararlanmak için, profilinizi telefon numaranız 📱 ile doğrulayın ve daha ayrıcalıklı olun 😉
    Daha fazla bilgi!

Google Gibi Getir Kalktı, Şimdi Ne Olacak?

Tevfik

Çok Yakında!
Aktif Lisans
SMS onaylı
Kullanıcı
Katılım
14 Şub 2019
Mesajlar
731
Çözümler
4
Evet herkesin merak ettiği konulardan birisidir bu durum. Ben makalelerimi güncelleyeceğim ama Google gibi getir yapamadığımdan dolayı maalesef güncelleyemiyorum da. Google'da aniden index almasını istiyorum, sizler bunun için neler yapıyorsunuz?
 
Son güncelleme ile beraber Google webmaster tools'un en stabil, en çok kullanılan aracı olan Google Gibi Getir Özelliği devre dışı kaldı.
Bu birçok blog ve makale yazarının bunların yanı sıra web site &forum sahiplerinin hızlı index işini baltaladı ne yazıkki.Alternatif bir şekli bu işin malesefki yok ama genel yazılım seo'su olarak baktığımızda yan araçlar dediğimiz backlink devreye giriyor bunun işleyişi ve önemi var aynı şekilde sitemap sosyal medya üzeri konuların paylaşımları bunlara ağırlık verilirse mevcut index alinmasi istenilen konu ve konuların işini hızlandırmış olursunuz. Ama hiçbirisi google gibi getir kadar hızlı işlem yapmaz : ) Aynı işi görür ama zaman kavramı sizi etkiler. Bakalım google bu konuda alternatif bir metod sunacaktır zaman neleri göstericek hep beraber göreceğiz :D
 
Yeni gireceğim bir yazı değil açıkçası, çok dandik bir makale yazarı ile çalıştık o da spin makaleleri göndermiş bize!

Şimdi makaleleri yeniden güncelleyeceğim ama sektörde de bir yer aldıktan sonra siteden çok fazla alıntı yapan kişiler var, o beni çok endişlelendiriyor. Bu nedenle yazıları düzeltemiyorumda.
 

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.