Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Fullbackup - Hata Yaşıyorum

MaxGame
Bu sorun verilen destek sayesinde çözüme ulaştırılmıştır.

MaxGame

xFanatik
SMS onaylı
Kullanıcı
Merhabalar, fullbackup restore edildi. Aşağıdaki hataları almaktayım, ne yapmam gerekiyor?
1717346159397.png
1717346179255.png
Hata! Bazı sorunlarla karşılaştık. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz. Sorun kullandığınız tarayıcısından kaynaklıda olabilir.
Bir sunucu hatası oluştu. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz.

@Apyazılım .htaccess dosyasının içerisi;
Kod:
#    Mod_security can interfere with uploading of content such as attachments. If you
#    cannot attach files, remove the "#" from the lines below.
#<IfModule mod_security.c>
#    SecFilterEngine Off
#    SecFilterScanPOST Off
#</IfModule>

ErrorDocument 401 default
ErrorDocument 403 default
ErrorDocument 404 default
ErrorDocument 405 default
ErrorDocument 406 default
ErrorDocument 500 default
ErrorDocument 501 default
ErrorDocument 503 default

<IfModule mod_rewrite.c>
    RewriteEngine On

#    If you are having problems with the rewrite rules, remove the "#" from the
    #    line that begins "RewriteBase" below. You will also have to change the path
    #    of the rewrite to reflect the path to your XenForo installation.
    #RewriteBase /xenforo

#    This line may be needed to workaround HTTP Basic auth issues when using PHP as a CGI.
    #RewriteRule .* - [E=HTTP_AUTHORIZATION:%{HTTP:Authorization}]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -f [OR]
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -l [OR]
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -d
    RewriteRule ^.*$ - [NC,L]
    RewriteRule ^(data/|js/|styles/|install/|favicon\.ico|crossdomain\.xml|robots\.txt) - [NC,L]
    RewriteRule ^.*$ index.php [NC,L]
</IfModule>

@Apyazılım .htaccess dosyasının içerisi;
Kod:
#    Mod_security can interfere with uploading of content such as attachments. If you
#    cannot attach files, remove the "#" from the lines below.
#<IfModule mod_security.c>
#    SecFilterEngine Off
#    SecFilterScanPOST Off
#</IfModule>

ErrorDocument 401 default
ErrorDocument 403 default
ErrorDocument 404 default
ErrorDocument 405 default
ErrorDocument 406 default
ErrorDocument 500 default
ErrorDocument 501 default
ErrorDocument 503 default

<IfModule mod_rewrite.c>
    RewriteEngine On

#    If you are having problems with the rewrite rules, remove the "#" from the
    #    line that begins "RewriteBase" below. You will also have to change the path
    #    of the rewrite to reflect the path to your XenForo installation.
    #RewriteBase /xenforo

#    This line may be needed to workaround HTTP Basic auth issues when using PHP as a CGI.
    #RewriteRule .* - [E=HTTP_AUTHORIZATION:%{HTTP:Authorization}]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -f [OR]
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -l [OR]
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -d
    RewriteRule ^.*$ - [NC,L]
    RewriteRule ^(data/|js/|styles/|install/|favicon\.ico|crossdomain\.xml|robots\.txt) - [NC,L]
    RewriteRule ^.*$ index.php [NC,L]
</IfModule>
Evet default olarak böyle

Evet default olarak böyle
Hosting şirketine konsol üzerinden kontrol etmesini istemiştim. Bu cevabı verdiler;
console üzerinde ki almış olduğunuz hatalar yazılımdan dönmektedir, sunucu kaynaklı bir hata göremedik, aktif edilmesi gereken eklentiler varsa ve aktif değilse bundan da kaynaklanabilir, bizlere eklentileri belirtmeniz yeterli olacaktır.

Eklenti/Fonksiyonlar ile alakalı olabilir mi? Alakalı ise belirtebilirseniz, Hosting şirketine bildirip deneme sağlamak istiyorum.

Hosting şirketine konsol üzerinden kontrol etmesini istemiştim. Bu cevabı verdiler;
console üzerinde ki almış olduğunuz hatalar yazılımdan dönmektedir, sunucu kaynaklı bir hata göremedik, aktif edilmesi gereken eklentiler varsa ve aktif değilse bundan da kaynaklanabilir, bizlere eklentileri belirtmeniz yeterli olacaktır.

Eklenti/Fonksiyonlar ile alakalı olabilir mi? Alakalı ise belirtebilirseniz, Hosting şirketine bildirip deneme sağlamak istiyorum.
Eklenti kaynaklı olduğunu sanmıyorum. Src > config.php içerisine " $config['enableListeners'] = false; // Tüm eklentileri devre dışı bırakır" bu kodu yazın tüm eklentiler otomatik devre dışı kalır ve forumu etkilemez. Hala bana kalırsa .htaccess kaynaklı sorun

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri