Çözüldü Fullbackup - Hata Yaşıyorum

Bu sorun verilen destek sayesinde çözüme ulaştırılmıştır.
Merhabalar, fullbackup restore edildi. Aşağıdaki hataları almaktayım, ne yapmam gerekiyor?
1717346159397.png
1717346179255.png
Hata! Bazı sorunlarla karşılaştık. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz. Sorun kullandığınız tarayıcısından kaynaklıda olabilir.
Bir sunucu hatası oluştu. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz.

@Apyazılım .htaccess dosyasının içerisi;
Kod:
#    Mod_security can interfere with uploading of content such as attachments. If you
#    cannot attach files, remove the "#" from the lines below.
#<IfModule mod_security.c>
#    SecFilterEngine Off
#    SecFilterScanPOST Off
#</IfModule>

ErrorDocument 401 default
ErrorDocument 403 default
ErrorDocument 404 default
ErrorDocument 405 default
ErrorDocument 406 default
ErrorDocument 500 default
ErrorDocument 501 default
ErrorDocument 503 default

<IfModule mod_rewrite.c>
    RewriteEngine On

#    If you are having problems with the rewrite rules, remove the "#" from the
    #    line that begins "RewriteBase" below. You will also have to change the path
    #    of the rewrite to reflect the path to your XenForo installation.
    #RewriteBase /xenforo

#    This line may be needed to workaround HTTP Basic auth issues when using PHP as a CGI.
    #RewriteRule .* - [E=HTTP_AUTHORIZATION:%{HTTP:Authorization}]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -f [OR]
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -l [OR]
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -d
    RewriteRule ^.*$ - [NC,L]
    RewriteRule ^(data/|js/|styles/|install/|favicon\.ico|crossdomain\.xml|robots\.txt) - [NC,L]
    RewriteRule ^.*$ index.php [NC,L]
</IfModule>

@Apyazılım .htaccess dosyasının içerisi;
Kod:
#    Mod_security can interfere with uploading of content such as attachments. If you
#    cannot attach files, remove the "#" from the lines below.
#<IfModule mod_security.c>
#    SecFilterEngine Off
#    SecFilterScanPOST Off
#</IfModule>

ErrorDocument 401 default
ErrorDocument 403 default
ErrorDocument 404 default
ErrorDocument 405 default
ErrorDocument 406 default
ErrorDocument 500 default
ErrorDocument 501 default
ErrorDocument 503 default

<IfModule mod_rewrite.c>
    RewriteEngine On

#    If you are having problems with the rewrite rules, remove the "#" from the
    #    line that begins "RewriteBase" below. You will also have to change the path
    #    of the rewrite to reflect the path to your XenForo installation.
    #RewriteBase /xenforo

#    This line may be needed to workaround HTTP Basic auth issues when using PHP as a CGI.
    #RewriteRule .* - [E=HTTP_AUTHORIZATION:%{HTTP:Authorization}]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -f [OR]
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -l [OR]
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -d
    RewriteRule ^.*$ - [NC,L]
    RewriteRule ^(data/|js/|styles/|install/|favicon\.ico|crossdomain\.xml|robots\.txt) - [NC,L]
    RewriteRule ^.*$ index.php [NC,L]
</IfModule>
Evet default olarak böyle

Evet default olarak böyle
Hosting şirketine konsol üzerinden kontrol etmesini istemiştim. Bu cevabı verdiler;
console üzerinde ki almış olduğunuz hatalar yazılımdan dönmektedir, sunucu kaynaklı bir hata göremedik, aktif edilmesi gereken eklentiler varsa ve aktif değilse bundan da kaynaklanabilir, bizlere eklentileri belirtmeniz yeterli olacaktır.

Eklenti/Fonksiyonlar ile alakalı olabilir mi? Alakalı ise belirtebilirseniz, Hosting şirketine bildirip deneme sağlamak istiyorum.

Hosting şirketine konsol üzerinden kontrol etmesini istemiştim. Bu cevabı verdiler;
console üzerinde ki almış olduğunuz hatalar yazılımdan dönmektedir, sunucu kaynaklı bir hata göremedik, aktif edilmesi gereken eklentiler varsa ve aktif değilse bundan da kaynaklanabilir, bizlere eklentileri belirtmeniz yeterli olacaktır.

Eklenti/Fonksiyonlar ile alakalı olabilir mi? Alakalı ise belirtebilirseniz, Hosting şirketine bildirip deneme sağlamak istiyorum.
Eklenti kaynaklı olduğunu sanmıyorum. Src > config.php içerisine " $config['enableListeners'] = false; // Tüm eklentileri devre dışı bırakır" bu kodu yazın tüm eklentiler otomatik devre dışı kalır ve forumu etkilemez. Hala bana kalırsa .htaccess kaynaklı sorun

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri