Güncel Foruma kurulu WP Permalink Hatası

ozkan17

Sabit kullanıcı
xF 2 kullanıcı
Merhabalar, Wordpress kurduktan sonra kalıcı link yapısını wp kalıcı bağlantı ayarları sekmesinden aşağıdaki resimdeki gibi ayarlayınca tüm yazı ve kategoriler bulunamadı hatası veriyor. Default olarak secili olduğunda acıyor ama url yapısı seo için uygun değil. Farklı bir ayar mı mevcut acaba xenforoya özel? Yedek için tuttugum farklı bir forum domainin de wordpress kurdum ve orada sorun olmadan permalinkler istediğim gibi calıştı fakat aktif forum linkinde çalışmıyor. Sunucu ayarlarını yapan webmastera sordum bilmiyormuş bu konuları.

6742
 

ozkan17

Sabit kullanıcı
xF 2 kullanıcı
WP'nin htaccess dosyasını kontrol edin.
Onunla alakalı değil farklı varyansyonları denedim. sununu ayarları ile alakalı ama cozemiyorum webmasterin bilgisi de zayıf bu konularda.. Ücretli cozumlere de hazırım. burası olmazsa xenforo üzerinden ücretli cozum arayacağım.
 

Ugur

Moderator
Yönetici
xF Mod
Web sitesi
www.topragizbiz.com
Sorunun xenforo ile bir alakası yok.

Wp ayaralarında yazı ismi yerine Özel yapıyı seçip yanındaki boşluğa şunu yazan bakalım ne olacak. /%postname%-%post_id%
 

ozkan17

Sabit kullanıcı
xF 2 kullanıcı
6746

Daha önce tüm varyasyonları denemiştim ama tekrar denedim yazmış olduğunuz şekli ile sonuc aynı.Sorun o kısımla alakalı değil hocam sunucu ayarları ile alakalı rewrite yazımına izin vermiyor sunucu. apache ayarları ile alakalı sanırım.
 

mertaslan

Sabit kullanıcı
xF 2 kullanıcı
Hayır anladım, başka bir hata var mı onu anlamaya çalışıyorum. URL başlıklarınız hangi türde acaba öğrenebilir miyim?