Mehmet.NET - Türkiye'nin Dijital Kütüphanesi!
Mehmet.NET: SEO, teknoloji ve yazılım alanındaki trend başlıklar, popüler konular ve güncel içerikler tek bir platformda. Ücretsiz keşfedin!

Webmaster Forum {WF}
Platform kendini; Webmaster Platformu & Webmaster Forumu olarak tanımlar; Webmaster argüman, doküman, araç ve kaynaklarını bünyesinde barındırarak, projenizi başarıya ulaştıracak yolda sizlere rehberlik eder.

Sevgili XGT sözlerime başlarken şaka şaka

Arkadaslar şükürler olsun ki bugün kendimi bu kısır döngüden kurtarmıs bulunuyorum, yukarıda konuya ekledıgım bir blog bir forum haricinde ne kadar web site forum blog ve bunlara benzeyen şey var ise hepsini kapattım sildim lav ettim, bu pis dipsiz ucsuz bucaksın döngü beni son günlerde gereksiz yordu, ve zarar vermeye başladı, işime gücüme hatta aileme vakit ayıramaz oldum, aaa bunun forumu yok mu aa bunun nasıl forumu yapılmaz aa su markanın bir tane bile forumu yok xxxforum bosta bunu nasıl almamıslar vs vs vs derken bu işin sonu yok, bir proje olusturmak ve onu yayımlamak konusunda bir markayım evet bu konuda mutevazi olmayacagım yaptıklarım ortada kendımı bılıyorum cunku. ancak mesele forum yapmak yayına almak değil yaptıktan sonra ona ilgi gostermek zaman ayırmak emek vermek gelıstırmek tanıtmak duyurmak ve forumda etkılesım baslatmak. maalesef ben yayına aldıktan sonra yokum orada bitiyor bende ki bu ask. o yuzden blog sitem olsun diye mehmet.net i forum sitem olsun diye wf forumu bıraktım. artık tum enerjımı ve gereklı vaktımı bu ıkı proke ıcın harcayacagım. tüm yedeklerı hatta yedeğin yedeğini bile sildim.
Yukarıda yer alan forum sitem için tabıkı ADS reklam olsun lınk calısması olsun ıcerık olsun bellı baslı bir takım calısmalar yaptım, amacım büyük bir platform olmak değil rekabet gibi bir iddeam yok amacım kendım ve forum severlerın hos vakıt gecırıp faydalı paylasım yapabileği bir ortam olusturmak. başarırım başaramam ama en azından denedim derim.
Bu konuda sizlerden saygı sevgi çerçevesi içerisinde eleştri, öneri, tavsiye ve fikir beklentim var konuyu açma sebebim budur.
Herkese şimdiden tsk eder, iyi forumlar dilerim.