Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Forum sitemi geliştirmek ve kitlelere ulaştırmak için neler yapmam gerekli?

Garfield

xFanatik
Aktif Lisans
SMS onaylı
Kullanıcı

Sevgili XGT sözlerime başlarken şaka şaka :D

Arkadaslar şükürler olsun ki bugün kendimi bu kısır döngüden kurtarmıs bulunuyorum, yukarıda konuya ekledıgım bir blog bir forum haricinde ne kadar web site forum blog ve bunlara benzeyen şey var ise hepsini kapattım sildim lav ettim, bu pis dipsiz ucsuz bucaksın döngü beni son günlerde gereksiz yordu, ve zarar vermeye başladı, işime gücüme hatta aileme vakit ayıramaz oldum, aaa bunun forumu yok mu aa bunun nasıl forumu yapılmaz aa su markanın bir tane bile forumu yok xxxforum bosta bunu nasıl almamıslar vs vs vs derken bu işin sonu yok, bir proje olusturmak ve onu yayımlamak konusunda bir markayım evet bu konuda mutevazi olmayacagım yaptıklarım ortada kendımı bılıyorum cunku. ancak mesele forum yapmak yayına almak değil yaptıktan sonra ona ilgi gostermek zaman ayırmak emek vermek gelıstırmek tanıtmak duyurmak ve forumda etkılesım baslatmak. maalesef ben yayına aldıktan sonra yokum orada bitiyor bende ki bu ask. o yuzden blog sitem olsun diye mehmet.net i forum sitem olsun diye wf forumu bıraktım. artık tum enerjımı ve gereklı vaktımı bu ıkı proke ıcın harcayacagım. tüm yedeklerı hatta yedeğin yedeğini bile sildim.

Yukarıda yer alan forum sitem için tabıkı ADS reklam olsun lınk calısması olsun ıcerık olsun bellı baslı bir takım calısmalar yaptım, amacım büyük bir platform olmak değil rekabet gibi bir iddeam yok amacım kendım ve forum severlerın hos vakıt gecırıp faydalı paylasım yapabileği bir ortam olusturmak. başarırım başaramam ama en azından denedim derim.

Bu konuda sizlerden saygı sevgi çerçevesi içerisinde eleştri, öneri, tavsiye ve fikir beklentim var konuyu açma sebebim budur.
Herkese şimdiden tsk eder, iyi forumlar dilerim.

Mehmet hocam ilk tanıştığımızda söylemiştim, enerjini bölerek ilerlemek zordur. Ben kararına saygı duyuyorum. Hakkında hayırlısı olsun. Webmaster forum kesinlikle doğru bir forum ve emeklerinin karşılığını alabileceğin bir platform.

Mehmet hocam ilk tanıştığımızda söylemiştim, enerjini bölerek ilerlemek zordur. Ben kararına saygı duyuyorum. Hakkında hayırlısı olsun. Webmaster forum kesinlikle doğru bir forum ve emeklerinin karşılığını alabileceğin bir platform.

Mesela bir eklenti için güncelleme mi yayınlandı? ürünü indirip update yapacağım bu kadar, yani bunu sadece bir kez yapacağım cunku başka forumum yok :D şuan kuşlar gibiyim mutluktan gülümsüyor sık sık forum sitemi ziyaret ediyorum :D asdasdasd

Tskler hasip hocam eyw.

Abim aldığın kararda güzel adımlar atman dileğimle, yolun açık olsun.

Ben de her daim diyorum fakat ben de ölümüne forum açıyorum. Bu aralar azalttım ama. Naçizane tavsiyem sağlam bir grafikere tema çizdirir, ardından onu kodlatırım. Her şey webmaster forum'a entegreli olur. Örneğin eklediğin araçlar kısmını tamamen webmaster forum'a entegre ettirirdim.

Üyelere ilk başta ücretsiz hizmet verirdim belirli aralıklarla, örneğin 10 sorgulama gibi. Hiçbir yerde olmayan bir temayı çizdirip sana özel kod yapısı ile ilerlemen seni 5-0 ileriye taşır diye düşünüyorum. Ve bol bol çekiliş abi, bir şeyler vermeden maalesef kimse gelip üye olmuyor.

Yolun bahtın açık olsun abim.

mehmet bey selamlar, evet bazen bir heyecanla bazende bir hevesle bu işlere başlayıp ve çoğunu da sonunu getiremeden ya yarıda bırakıyoruz ara veriyoruz yada pes edip başka projelere yöneliyoruz. İş böyle olunca insanoğlu da paramparça oluyor... Bizim iş dikkat ister, sevgi ve şefkat ister... Bunun yanında bilgi ve beceri en başta olanı. :) Ya bu deveyi güdecez yada bu diyardan gidecez... sen gitmeyi değil kalıp savaşmayı tercih ettiğin için bu savaştanda kazanan bir lider olarak çıkacaksın inşallah... Kolaylıklar dilerim hayatınızda...

Abim aldığın kararda güzel adımlar atman dileğimle, yolun açık olsun.

Ben de her daim diyorum fakat ben de ölümüne forum açıyorum. Bu aralar azalttım ama. Naçizane tavsiyem sağlam bir grafikere tema çizdirir, ardından onu kodlatırım. Her şey webmaster forum'a entegreli olur. Örneğin eklediğin araçlar kısmını tamamen webmaster forum'a entegre ettirirdim.

Üyelere ilk başta ücretsiz hizmet verirdim belirli aralıklarla, örneğin 10 sorgulama gibi. Hiçbir yerde olmayan bir temayı çizdirip sana özel kod yapısı ile ilerlemen seni 5-0 ileriye taşır diye düşünüyorum. Ve bol bol çekiliş abi, bir şeyler vermeden maalesef kimse gelip üye olmuyor.

Yolun bahtın açık olsun abim.

Teşekkür ederim tefom darısı başına :D evet suan default var hız seo sadelik anlasılır olabilmesi adına giriş seviye için her zaman defaultu tavsiye ederim, sonrasında bir modern tema planım var ama ana tema olur ama tercihe bağlı bakacagız bakalım.

mehmet bey selamlar, evet bazen bir heyecanla bazende bir hevesle bu işlere başlayıp ve çoğunu da sonunu getiremeden ya yarıda bırakıyoruz ara veriyoruz yada pes edip başka projelere yöneliyoruz. İş böyle olunca insanoğlu da paramparça oluyor... Bizim iş dikkat ister, sevgi ve şefkat ister... Bunun yanında bilgi ve beceri en başta olanı. :) Ya bu deveyi güdecez yada bu diyardan gidecez... sen gitmeyi değil kalıp savaşmayı tercih ettiğin için bu savaştanda kazanan bir lider olarak çıkacaksın inşallah... Kolaylıklar dilerim hayatınızda...

Çok teşekkür ederim güzel düşünceleriniz için. Sizde hak ettiğiniz yerlere gelir emeklerinizin karşılığını alırsınız inş.

Seni severiz biliyorsun. Sen mutlu isen bizde mutluyuz.

Teşekkür ederim, sağ olun dahada mutlu oldum, Aileyiz bu çatı altında, birimizin mutluluğu hepimizin mutluluğu. bu forumdaki herkesin az cok hakkı var uzerımde. konularımın %95'i destek yardım konusu. Allah razı olsun tüm destek verenlerden vermeye calısanlardan. Teşekkür ederim tüm XGT Ailesine. ❤️

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri