Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Forum Sitem Hiç Hit Almıyor Yardım Eder Misiniz?

blackcemre

xFanatik
SMS onaylı
Kullanıcı
Forum sitemi 22 Ağustos'ta kurdum.Şimdi 220 kadar konu var ve hepsini ingilizce sitelerden çevirerek alıyorum veya bazı cümleleri kendim yazıyorum.Bu kadar içerik olmasına rağmen sitem hit almıyor google analiys'de hep 10 kişi günlük giriyor diye gözüküyor acaba anality mi hatalı? Bu durumda ne yapabilirim yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.
Xenforo yazılımı ve temam lisanslı.

Site:Akıllı Telefonlar ve Teknoloji Haberleri - Cepbilgini

Forum sitemi 22 Ağustos'ta kurdum.Şimdi 220 kadar konu var ve hepsini ingilizce sitelerden çevirerek alıyorum veya bazı cümleleri kendim yazıyorum.Bu kadar içerik olmasına rağmen sitem hit almıyor google analiys'de hep 10 kişi günlük giriyor diye gözüküyor acaba anality mi hatalı? Bu durumda ne yapabilirim yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.
Xenforo yazılımı ve temam lisanslı.

Site:Akıllı Telefonlar ve Teknoloji Haberleri - Cepbilgini
arama motorlarına index ekleyebilir, engellenen kaynakların varsa düzeltebilir, sosyal medyayı forumunla koordinasyonlu bir şekilde kullanmanı sağlayabilir, ihtiyaç duyuyorsan forumundaki içeriklerden daha iyi hit alman için anlatımlı konuları /blog dizini açıp bir blog sitesinde yayınlamanızı sağlayabilirim, daha önce açılmış konulardaki metinleri ve resimleri arama sonuçlarında çıkacak şekilde düzenleyebilirim, url parametlerinizi güncelleyebilirim vs. kısacası organik hit alman için ücretli destek verebilirim. reklama girmesin diye link vermiyorum. mesaj atabilirsin ilgileniyorsan. yok kendi kendime yapayım masraf çıkmasın diyorsan, işlemleri saydım zaten : )

makele falan yaziyorsan xenforo değil wp kullan forum belli bir oluşum bi amaçı olmadan tutulamasın

Googgle hata yapmaz bu konuda, sitenizi bir seo taramasında geçirin meta etiketler ve diğer konularda size analizler sunacak eksiklerinizi gösterecektir. çıkan sonuçtaki hata ve eksikliklere göre düzenlemeleri yapınca ve üyelerinizde normal ziyaretlerini sürdürdüğü sürece hit alır. 10-20 kişiyle olmaz elbette ama site işi sabır ve özgünlük işidir sabredin doğru adımları atın yeter.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri