Çözüldü Forum istatik arka plan rengini değiştirme

Bu sorun verilen destek sayesinde çözüme ulaştırılmıştır.
Forum İstatik Arka Plan Rengini Nasıl Değiştirebilirim ?

PO8ggnP8.png

Admicp->Uygulamalar Sekmesi Alında bulunan İstatistik Listesi bölümüne tıklayarak Stil Gösterimi bölümünü dark ve light olarak seçebilirsiniz farklı bir renk için Admincp->Görünüm ve Diller->Tema Özellikleri alanından Brivium - Modern İstatistik bölümlerini düzenleyebilirsiniz.

Çözüm
WM Aracı Arkadaşlar bu freewalle denen sahtekar her yere kene gibi yapışmış.. WM Aracı beni dolandırdığına dair ıspatları ile birlikte açtığım konu üzerine buradan banlandı. dikkatli oldun aranızda barındırmayın böyle sahtekarları... bu forumlar aracılığı ile insanaları kandırıp paralarını alıyorlar.. zaten en yakı nzamanda savcılığa suç duyurusunda bulunacağım..

WM Aracı Arkadaşlar bu freewalle denen sahtekar her yere kene gibi yapışmış.. WM Aracı beni dolandırdığına dair ıspatları ile birlikte açtığım konu üzerine buradan banlandı. dikkatli oldun aranızda barındırmayın böyle sahtekarları... bu forumlar aracılığı ile insanaları kandırıp paralarını alıyorlar.. zaten en yakı nzamanda savcılığa suç duyurusunda bulunacağım..
bütün bilgiler elinde ispatlar elinde ben olmak istemem yerine ama olsam bile tazminat davası açarım o paranın 10 katını alırım

Son düzenleme:
Forum kurulumu yapan kişilerin en büyük hatası bu işi hemen ticarete dökmeye çalışmasıdır. Bu işler o kadar kolay değil. Kullanıcının isteklerine çözüm üretemezseniz sıkıntıya düşersiniz. Arkadaşımız bana geldiğinde durumu anlattı, incelemelerim doğrultusunda arkadaşın kandırıldığı ortaya çıktı. Keşke daha önce karşılaşsaydık ama her şeyde bir hayır vardır dedik önce arkadaşımıza bir domain aldık. Daha sonra sunucusunu kendi sunucumuza taşıdık ve daha sonra vBulletin yazılımından xenforo yazılımına geçtik bundan böylede kendisine gerek buradan gerekse de özelden teknik destek vereceğiz. Bir nebze olsun bu üzücü olayı olumlu bir yöne doğru çevirmeye çalışıyoruz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri