Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Nasıl yapılır ? Fırlanan Çubuklar.

işte sıkınıtı orda başlıyor indirip yükleme ile yapılacak bir iş değil.
Bunun için CSS ve HTML bilginiz olması gerekli. Benim size tek tek ne yazık ki bu işleri anlatmam mümkün değil.
Örneğin arkadışımız burada sorumu : XenForo Header Eklentisi Nasıl Yapabilirim.
Header nasıl yaparım diye :D gel bunu anlat. Anlatamazsın çünkü yapman gerekli yaptığında ise iki satır kod değilki yazıp verelim de sizde kullanın.

Peki sizler ne yapacaksınız,bunun bir kaç yolu var
1. böyle bir eklenti v.s kodlayan olur ise ki hiç sanmıyorum,alıp onu kullanacaksınız
2.Yada azda olsa HTML CSS öğrenecek kendiniz kodlayacaksınız ki bunun,çok araştırmak çalışmak gerekli, Şansılısınız CSS Ve html konuzunda milyonalrca kaynak var.
3. Konun üstünü öretecek hiç uğraşmayacaksınız.

Kesinlikle beni yanlış anlamayın amacım kırmak yada benzeri bir durum değil. Olanı direk söyledim size. Dünyanın hiç bir yerinde bunu nasıl yaparım diyipte buna net bir cevap alamazsını.
Bizim neler çektiğimizi bilseniz bu konuda xenforo eklenti tema yazmak için bakın şu dökümanları inceliyoruz:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol.

Burda hiç bir yerde sana al şu kodu kullan demiyor sadece benim size dediğim gibi HTML ve CSS bilceksin diyor. Burda işte bizde tıkanıyoruz ama bir satır kod için düşünün ya bir satır topalsam 20 karakter 2 gün uğraştığımı biliyorum ben ne yazık ki. İşte bu iş böyle öğreniliyor ne yazık ki.
Bu mesajım genel bir bilgi amaçlıdır,kimseyi hedef alınarak yazılmamıştır .

Saygıalrım ile. ..

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri