Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Büyük Profil, Avatar Resimi Yapılması Tıklanınca

baykalbul

Sabit kullanıcı
Kullanıcı
Selamlar arkadaşlar. Biliyorsunuz ufacık bir resim oluyor profil resimine tıklayınca. Kişiyi tam göremiyoruz. Bunu sormuş ve Ftp ayarından yapıldığını öğrenmiştim. Acaba nasıl yapılıyor anlatılabilir mi ? Çok işe yarayacağını düşünüyorum .

Teşekkürler :) ..

o konuya baktım tıklayınca büyük gösterme yok. Birde Themehouse.com uix2 tema çok küçük bende forumda konuya bakarken. Tema özelliklerinden bulamadım. @netr0n hocam müsait zamanında ilgilenirsen sevinirim :) ..

Hani profiel bakmak için tıklıyorsunya kişiyi işte ben orada resim, avatar, profil resimi büyük görünsün istiyorum :).

Bu arada google da incele tıklayınca şablonlar çıkyor orda değişim yapılırsa ne olur aklıma takıldı :) ..

o konuya baktım tıklayınca büyük gösterme yok. Birde Themehouse.com uix2 tema çok küçük bende forumda konuya bakarken. Tema özelliklerinden bulamadım. @netr0n hocam müsait zamanında ilgilenirsen sevinirim :) ..

Hani profiel bakmak için tıklıyorsunya kişiyi işte ben orada resim, avatar, profil resimi büyük görünsün istiyorum :).

Bu arada google da incele tıklayınca şablonlar çıkyor orda değişim yapılırsa ne olur aklıma takıldı :) ..
Şimdi demek istediğinizi anladım, tema adını belirmeniz çok yararlı oldu ve temada default avatar boyutu small, yapmanız gereken medium olarak değiştirmek.

AdminCP > Görünüm ve diller > Tema ve şablonlar > Tema özellikleri > Mesajlar > Postbit avatar size: Medium...

Şimdi demek istediğinizi anladım, tema adını belirmeniz çok yararlı oldu ve temada default avatar boyutu small, yapmanız gereken medium olarak değiştirmek.

AdminCP > Görünüm ve diller > Tema ve şablonlar > Tema özellikleri > Mesajlar > Postbit avatar size: Medium...

Mesaj kullanıcı bilgisi blok genişliği : 120 px idi ve resim(Avatar, profil resimi) mesaja taşıyordu bende buradan 200 px yaptım large seçimi için. Seçimin üstünde hemen dediğiniz yerde ve çok teşekkürler. Üstte bu bilgiyi vereyim dedim gözden kaçmasın aynı sorunu yaşayanlar için. Bu bilgiden ilham @netr0n hocamdır :) ona da tekrar teşekkürler ve tüm arkadaşlara ..

Yaptım bu da iyi bilgi oldu işime yaradı ama ben hani profilde nike tıklayınca kişi bilgileri görünüyor ya üyelere ve bana ordaki resimin büyük görünmesini de istiyorum hatta daha büyük.

Dediğim gibi bu bilgi de işime çok yaradı hatta ben Large'ı seçtim :D .. Çıkan sorunu nasıl hallettiğimi üstte yazdım. Sorun profil, avatar resimi mesaja sarkıyor, taşıyordu.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri