Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Eklenti isteği Bu eklentiyi nerden bulabilirim (Resimli)

mucahitkargz
Kullanıcı adını bilmediği yada bulamadığı bu eklentiyi istemektedir.

mucahitkargz

xFanatik
SMS onaylı
Kullanıcı
Arkadaşlar bu geri bildirim eklentisini nerden bulabilirim xencentral ve trader eklentisine baktım fakat çok karmaşık çok seçenekleri var zaten türkçe yamaları yok işkence gibi bu eklentiye benzer farklı eklentiler biliyorsanız bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim

EK e.webp

Örnek sanırım vbulletin alınma bir örnek, xenforo için olanlar sadece sizin belirttikleriniz ne yazık ki.

Xencentral eklentisi örneğe en yakın olan eklenti. Evet çeviri yetersiz ama 468 kelime şablonlardan düzenlenebilir. Aşağıya da örnek görsel bırakayım, ihtiyacı olanların incelenmesi için.

IMG_5567.webp

IMG_5568.webp

IMG_5569.webp

Ekli dosyalar

• IMG_5569.webp
    IMG_5569.webp
    2.4 KB · Görüntüleme: 11
Arkadaşlar bu geri bildirim eklentisini nerden bulabilirim xencentral ve trader eklentisine baktım fakat çok karmaşık çok seçenekleri var zaten türkçe yamaları yok işkence gibi bu eklentiye benzer farklı eklentiler biliyorsanız bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim

EK Ekli dosyayı görüntüle 26756

Buna benzer 1-2 eklenti kesinlikle şart. Alışılmışın dışında şeyler görmek istiyor insanlar.

Bazen yazılımı öğrenmediğim için kendime çok kızıyorum. :rolleyes: Kafamda o kadar ön plana çıkacak projeler var ki. Hepsi hayalde kalıyor yazılım bilmeyince insan. Bu saatten sonra da bu kafayla çok zor.

EK Ekli dosyayı görüntüle 26756
Bu wmaracından alınan bir görsel sanırım mevcut eklentilerin görünümünü çevirebilirsiniz

Trader eklentisi çok basit senin ihtiyacını görmez ama XenCentral Feedback bence çok güzel bir eklenti. O eklenti üzerinde biraz css düzenlemesi yaparak güzel işler çıkarılacağının düşüncesindeyim.

Trader eklentisi çok basit senin ihtiyacını görmez ama XenCentral Feedback bence çok güzel bir eklenti. O eklenti üzerinde biraz css düzenlemesi yaparak güzel işler çıkarılacağının düşüncesindeyim.
Evet hocam olabilir aslında fakat yazılım bilgim yok pek bu yüzden şablon vs değişmeyi bilmiyorum eklentilerin ama bunu bilen birinin yapması daha sağlıklı olur bence hocam

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri