Arkadaşlar bu geri bildirim eklentisini nerden bulabilirim xencentral ve trader eklentisine baktım fakat çok karmaşık çok seçenekleri var zaten türkçe yamaları yok işkence gibi bu eklentiye benzer farklı eklentiler biliyorsanız bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim
EK Ekli dosyayı görüntüle 26756
Bu wmaracından alınan bir görsel sanırım mevcut eklentilerin görünümünü çevirebilirsinizArkadaşlar bu geri bildirim eklentisini nerden bulabilirim xencentral ve trader eklentisine baktım fakat çok karmaşık çok seçenekleri var zaten türkçe yamaları yok işkence gibi bu eklentiye benzer farklı eklentiler biliyorsanız bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim
EK Ekli dosyayı görüntüle 26756
Evet hocam olabilir aslında fakat yazılım bilgim yok pek bu yüzden şablon vs değişmeyi bilmiyorum eklentilerin ama bunu bilen birinin yapması daha sağlıklı olur bence hocamTrader eklentisi çok basit senin ihtiyacını görmez ama XenCentral Feedback bence çok güzel bir eklenti. O eklenti üzerinde biraz css düzenlemesi yaparak güzel işler çıkarılacağının düşüncesindeyim.
Wmaraci örneği hocam sanırım eklentileri kendilerine göre özelleştiriyorlarÖrnek sanırım vbulletin alınma bir örnek, xenforo için olanlar sadece sizin belirttikleriniz ne yazık ki.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.