Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Bu Eklentilerin İsmi Nedir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan helppo1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu sorun verilen destek sayesinde çözüme ulaştırılmıştır.

helppo1

Aktif kullanıcı
Kullanıcı
bandicam 2018-10-27 01-12-18-554.webp
Bu kadar zorunda olmasam söylemezdim iki saattir forumda arıyorum bulamadım xx notes gibi bir şeydi galiba ismini söyler misiniz

Eklentinin ayarlarında konumlandırma göremedim. Şu an mobilim pc başına geçince kodları incelerim.

1. xengentr_custom_notice_template şablonunu geçerli temanızda bulun ve düzenleyin.
  2. İçerisindeki kodların tamamını seçin ve kesin. Ya da kopyalayın ve silin. Daha sonra kaydedin.
  3. Görünüm ve diller altında widget yöneticisine girin. Widget ekle ye tıklayın. Widget tanımı HTML olacak şekilde belirleyin.
  4. Açılan sayfada Widget kimliği-ID alanına benzersiz ve özel karakter içermeyen bir id belirleyin
  5. Başlık kısmını kendinize göre doldurun.
  6. Bu pozisyonlarda göster seçeneğini de göstermek istediğiniz şekilde seçin.
  7. Şablon kısmına da az önce kopyaladığınız ve ya kestiğiniz tüm kodları yapıştırın ve herhangi bir değişiklik yapmadan kaydedin.
Böylece eklentiye konumlandırma özelliği eklemiş olduk. Ben konum olarak varsayılan kenar çubuğunu seçtim siz istediğiniz her kısımda gösterebilirsiniz artık. Umarım faydalı olmuştur. İyi forumlar dilerim.

Önizleme:
Adsız.webp

Kardeşim aldığın ss bizim siteden kullandığımız eklenti var. ama yerine yukarıdakini yapman daha sağlıklı olacaktır.

1. xengentr_custom_notice_template şablonunu geçerli temanızda bulun ve düzenleyin.
  2. İçerisindeki kodların tamamını seçin ve kesin. Ya da kopyalayın ve silin. Daha sonra kaydedin.
  3. Görünüm ve diller altında widget yöneticisine girin. Widget ekle ye tıklayın. Widget tanımı HTML olacak şekilde belirleyin.
  4. Açılan sayfada Widget kimliği-ID alanına benzersiz ve özel karakter içermeyen bir id belirleyin
  5. Başlık kısmını kendinize göre doldurun.
  6. Bu pozisyonlarda göster seçeneğini de göstermek istediğiniz şekilde seçin.
  7. Şablon kısmına da az önce kopyaladığınız ve ya kestiğiniz tüm kodları yapıştırın ve herhangi bir değişiklik yapmadan kaydedin.
Böylece eklentiye konumlandırma özelliği eklemiş olduk. Ben konum olarak varsayılan kenar çubuğunu seçtim siz istediğiniz her kısımda gösterebilirsiniz artık. Umarım faydalı olmuştur. İyi forumlar dilerim.

Önizleme:
Ekli dosyayı görüntüle 4521
bir sorum daha olacak kusura bakmassan şimdi bu sidebarın altında gözüktü sağol fakat aynı anda hem forumun üstünde hem de sidebarın altında gözüküyor ben sadece sidebarın altında gözüksün istiyorum

bir sorum daha olacak kusura bakmassan şimdi bu sidebarın altında gözüktü sağol fakat aynı anda hem forumun üstünde hem de sidebarın altında gözüküyor ben sadece sidebarın altında gözüksün istiyorum

2 numaralı maddeyi bir kez daha oku kardeşim. Şablonun içi tamamen boş kalması gerek. O şekilde kaydet. O şablonu silsen de olur fakat eklentide hata oluşabilir diye silmedim ben.

2 numaralı maddeyi bir kez daha oku kardeşim. Şablonun içi tamamen boş kalması gerek. O şekilde kaydet. O şablonu silsen de olur fakat eklentide hata oluşabilir diye silmedim ben.
oldu teşekkürler seni bıktırmış olabilirim gerçekten özür dilerim fakat ben 2. nottan iki ve ya 3 tane koymak istiyorum onu nasıl ayarlayacağım

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri