Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Eklenti isteği Blog / Portal eklentisi önerileriniz ?

O
Kullanıcı adını bilmediği yada bulamadığı bu eklentiyi istemektedir.

oXoloria

Sabit kullanıcı
Aktif Lisans
XGT Kullanıcı
Kullanıcı
Merhaba arkadaşlar
XGT mağazasında bulunan Portal eklentisi gayet kullanışlı gözüküyor eksiğini görmüyorum emeği geçenlerin eline sağlık

Xenforo communityde arıyorum fakat çok az eklenti karşıma çıkıyor bildiklerinizi yazar mısınız diğerlerinide görerek hepsini karşılaştırmak istiyorum

Teşekkürler

Bir eklentiden onlarca bulmamanız doğal, bir kaç tane ancak olabilir zaten. Yapılmış olan bir sistemde onlarca yapmaz kimse. Eklentilerin tümü zaten bir tür olarak vardır, bazı eklentiler için bir kaç model görebilirsiniz. Hele blog sistemleri forumlarda çok sevilen, mantıklı alanlar değil bu yüzden talep olmadığı için de yazan yok diyebilirim.

Portal olarak
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol.

Blog

Asıl önemli olan soru; portaldan beklentiniz nedir? Hangi amaçla kullanacaksınız?

Asıl önemli olan soru; portaldan beklentiniz nedir? Hangi amaçla kullanacaksınız?
Forum şu an yeni olduğu için alabileceğim her yerden hit çekebilmek istiyorum.
Forum içinde açtığım konular ve blog olarak paylaştığım oyun haberlerinin hit getirmesini hedefliyorum.

Örneğin şu an oyun haberlerini bir kategori altında Forum açtım Oyun Haberleri diye oradan paylaşıyorum buda normal benim için ama blog tarzı bir sayfa yapıldığında görseller ile konuların başlıkları da ilgi çekeceği için ziyaretçi okuduğu yazıdan bir diğerine geçmek isteyebilir amacım bu yönde

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri