• Forumdan daha fazla yararlanmak için, profilinizi telefon numaranız 📱 ile doğrulayın ve daha ayrıcalıklı olun 😉
    Daha fazla bilgi!

bir buton ile 2 tema arası geçiş ??

kurogane

Kullanıcı
Kullanıcı
hocam virgül.net deki gibi aydınlık ve karanlık mod butonunu nasıl yapabilirim anladığım kadarıyla adamlar sadece 2 tema arası geçiş yapıyor butona basarak
bendede light ve dark mod bulunmakta öyle bi buton ekleyip karanlık ve aydınlık mod yapmak istiyorum gerekli eklenti yada kod varmı yardımcı olabilecekler aşşağıya yazabilirse sevinirim

metalgear

XGT Müşterisi
XGT Müşterisi
XGT Onaylı
Kullanıcı
bende de yaramadı. icon gelmedi. gece id olanı gündüz temasının içindeki page şablonuna
gündüz id olanı da gece temasının page şablonuna mı atacağız yoksa iki kodu da iki şablona da mı atacağız

soylemez11

Sabit kullanıcı
Kullanıcı
<a> kodları arasına birşey yazın eğer çıkarsa hata fontawesome ikon kodunda onu değiştirin

metalgear

XGT Müşterisi
XGT Müşterisi
XGT Onaylı
Kullanıcı
hata nerde burada acaba sonu turuncu görünüyor icon da gelmiyor

1586359813962.png

1586359837460.png

Sota

xFanatik
XGT Onaylı
Kullanıcı
Umarım işinizi görür.

Sis

Banned
Yasaklı
XGT Onaylı
Kullanıcı
Normalde var böyle bir kaynağım tek temada gece - gündüz yapıyor fakat şuan görünürlükte değil dengesizin biri kodu benim diye sahiplenip raporladığı için

Sen ve Musa Pekel'in evine tebligat geldiğin de babalarınıza evde cevap verirsiniz. Tüm ekran görüntüleriniz alındı.

Diğer banlanan 15 yaşındaki elemanın da hakkında ayrı olarak yasal işlemleri başlatacağız. Küfretmeyi marifet haline getirmiş olgunlaşmamış çocukları burada mum etmeye kararlıyım. Hadi bakalım el mi yaman ben mi ?

@eTiKeT™ - @netr0n hocalarım yaşça benden de olgunsunuz ve neyin ne olduğunun farkındasınız. Böyle forum içerisinde hakaret ederek abuk subuk konuşan kişileri 1 hafta veya 1 ay hava aldıralım.

Çünkü açık ve net konuşuyorum ki bu elemanlar böyle güzel bi platformu haketmiyorlar. Bugün bizim kodlarımızı alıp (çalıp) sağa sola satanlar yarın aynılarını başkalarına da yapacaklar.

Bunlar özür dileyip olgunlaşmaya tenezzül etmediği sürece bende böyle bir platformda da durmalarına gerek yok.

Ne ayıp biliyorlar. Ne bi emek biliyorlar.

Kodların bize ait olduğunu söylüyorum evet. Çünkü @netr0n hocaya bizzat inceleyip gerekeni yapmasını rica etmiştim. Demek ki incelemiş ve doğru bulmuş.

Hakaretlerini de ekte belirteceğim. Bu şekilde davranmaya devam edenler varsa, buyursun meydan açık. Çalıp çırpmaya satmaya devam edin.

caca120

xFanatik
Kullanıcı
Sana gerekli cevabı ben vermicem merak etme gerekli cevap gereken tarafından verilecek... öyle parayla çaldırdığın kodlarla webmaster platformu açması değil o sağlıcakla...

caca120

xFanatik
Kullanıcı
Sen ve Musa Pekel'in evine tebligat geldiğin de babalarınıza evde cevap verirsiniz. Tüm ekran görüntüleriniz alındı.

Diğer banlanan 15 yaşındaki elemanın da hakkında ayrı olarak yasal işlemleri başlatacağız. Küfretmeyi marifet haline getirmiş olgunlaşmamış çocukları burada mum etmeye kararlıyım. Hadi bakalım el mi yaman ben mi ?

@eTiKeT™ - @netr0n hocalarım yaşça benden de olgunsunuz ve neyin ne olduğunun farkındasınız. Böyle forum içerisinde hakaret ederek abuk subuk konuşan kişileri 1 hafta veya 1 ay hava aldıralım.

Çünkü açık ve net konuşuyorum ki bu elemanlar böyle güzel bi platformu haketmiyorlar. Bugün bizim kodlarımızı alıp (çalıp) sağa sola satanlar yarın aynılarını başkalarına da yapacaklar.

Bunlar özür dileyip olgunlaşmaya tenezzül etmediği sürece bende böyle bir platformda da durmalarına gerek yok.

Ne ayıp biliyorlar. Ne bi emek biliyorlar.

Kodların bize ait olduğunu söylüyorum evet. Çünkü @netr0n hocaya bizzat inceleyip gerekeni yapmasını rica etmiştim. Demek ki incelemiş ve doğru bulmuş.

Hakaretlerini de ekte belirteceğim. Bu şekilde davranmaya devam edenler varsa, buyursun meydan açık. Çalıp çırpmaya satmaya devam edin.
Ayrıca hiçbir kaynak kodundan bugüne kadar 1 kuruş para kazanmadım bunu bu sitedeki yöneticilerden @LaDezs çok iyi bilir kazanmıcamda senin gibi çalıp sahiplenenlere inatta paylaşmaya devam edicem virgul.net ten çaldırdığın kodlarla burda benim diye gezme hadi eyvallah

• Gizliliğinize değer veriyoruz

Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.

Daha fazla bilgi görün ve tercihlerinizi yapılandırın

Bu tanımlama bilgileri, güvenlik, ağ yönetimi ve erişilebilirlik gibi temel işlevleri etkinleştirmek için gereklidir. Bunları reddetmeyebilirsin.
    Bu tanımlama bilgilerini ayarlayarak tarama deneyiminiz için gelişmiş işlevsellik sunuyoruz. Bunları reddederseniz gelişmiş işlevsellik kullanılamaz.
    Güvenlik, analitik, performans veya reklam amaçlarıyla çeşitli hizmet sağlayıcılarla bağlantılı olarak işlevselliği güçlendirmek için üçüncü taraflarca ayarlanan tanımlama bilgileri gerekebilir.