• Forumdan daha fazla yararlanmak için, profilinizi telefon numaranız 📱 ile doğrulayın ve daha ayrıcalıklı olun 😉
    Daha fazla bilgi!

bir buton ile 2 tema arası geçiş ??

kurogane

Kullanıcı
Kullanıcı
hocam virgül.net deki gibi aydınlık ve karanlık mod butonunu nasıl yapabilirim anladığım kadarıyla adamlar sadece 2 tema arası geçiş yapıyor butona basarak
bendede light ve dark mod bulunmakta öyle bi buton ekleyip karanlık ve aydınlık mod yapmak istiyorum gerekli eklenti yada kod varmı yardımcı olabilecekler aşşağıya yazabilirse sevinirim

Lim10Ata

XGT Müşterisi
XGT Müşterisi
XGT Onaylı
Kullanıcı
Xenforoda temalar arası geçiş token mantığı ile olmakta bu temamda page_container şablonunda kodlar yer almakta inceleyebilirsin

Hüseyn.

echo {XenGenTr}
Yönetici
Destek ekibi
XGT Onaylı
Web sitesi
gamerozet.com
[cXF] Light and dark mode switch eklentisini kurarak light ve dark mod olan temalarınızın id sini girmeniz yeterli olacaktır.
ldms_options-png.218655

Sonuç:
ldms_demo_dark_mode-gif.218654

kurogane

Kullanıcı
Kullanıcı
ücretsiz bir şekilde arıyorum hocam 15 dolar imiş eklenti .d

kurogane

Kullanıcı
Kullanıcı
Xenforoda temalar arası geçiş token mantığı ile olmakta bu temamda page_container şablonunda kodlar yer almakta inceleyebilirsin
pek bir bilgim yokta virgül.net deki gibi geçiş yapabileceğim bir kod varmı bildiğiniz ayarlayabilirmiyiz ?

caca120

xFanatik
Kullanıcı
pek bir bilgim yokta virgül.net deki gibi geçiş yapabileceğim bir kod varmı bildiğiniz ayarlayabilirmiyiz ?
Normalde var böyle bir kaynağım tek temada gece - gündüz yapıyor fakat şuan görünürlükte değil dengesizin biri kodu benim diye sahiplenip raporladığı için

EzelX

xFanatik
XGT Onaylı
Kullanıcı
Ben Bunu Denedim Null versiyonu Çalışmadı

metalgear

XGT Müşterisi
XGT Müşterisi
XGT Onaylı
Kullanıcı
Normalde var böyle bir kaynağım tek temada gece - gündüz yapıyor fakat şuan görünürlükte değil dengesizin biri kodu benim diye sahiplenip raporladığı için
hocam o kodu denemiştim ama tam çalışmamıştı yine bayaa bi müdahale istiyordu.

soylemez11

Sabit kullanıcı
Kullanıcı
Dark (Gece teması) temadan gündüz temasına geçiş yapmak için alttaki kodu PAGE_CONTAINER şablonunda eklemek istediğiniz uygun bir yere ekleyin. 'style_id': 4 buradaki tema idsini belirlediğiniz gündüz temasının id ile değiştirin. Sizin gündüz teması idsi kaçsa onu yazın.

PHP:
<a href="{{ link('misc/style', null, {
'style_id': 4, '_xfRedirect': $redirect, 't': csrf_token()
}) }}
" class="p-navgroup-link p-navgroup-link--iconic" data-xf-init="tooltip" title="Gündüz Modu">
<i class="fa fa-sun-o" aria-hidden="true"></i></a>

Gündüz modundan gece moduna geçiş için yine aynı şekilde PAGE_CONTAINER şablonuna alttaki ekleyin. Buradaki idyi ise gece temasının idsi ile değiştirerek kullanabilirsiniz.

PHP:
<a href="{{ link('misc/style', null, {
'style_id': 3, '_xfRedirect': $redirect, 't': csrf_token()
}) }}
" class="p-navgroup-link p-navgroup-link--iconic" data-xf-init="tooltip" title="Gece Modu">
<i class="fa fa-moon-o" aria-hidden="true"></i></a>

Yukarıdaki fontawesome kodları çalışmayabilir siz kendi fontawesome ikon kodu bularak koyabilirsiniz.

• Gizliliğinize değer veriyoruz

Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.

Daha fazla bilgi görün ve tercihlerinizi yapılandırın

Bu tanımlama bilgileri, güvenlik, ağ yönetimi ve erişilebilirlik gibi temel işlevleri etkinleştirmek için gereklidir. Bunları reddetmeyebilirsin.
    Bu tanımlama bilgilerini ayarlayarak tarama deneyiminiz için gelişmiş işlevsellik sunuyoruz. Bunları reddederseniz gelişmiş işlevsellik kullanılamaz.
    Güvenlik, analitik, performans veya reklam amaçlarıyla çeşitli hizmet sağlayıcılarla bağlantılı olarak işlevselliği güçlendirmek için üçüncü taraflarca ayarlanan tanımlama bilgileri gerekebilir.