Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Bana Ücretsiz Hosting Sağlam Hosting Sitesi Önerecek Var Mı

TTKARTAL

Kullanıcı
Kullanıcı
Merhabalar Aranızda Yeniyim Bana Ücretsiz Hosting Sitesi Önerirmisiniz Acaba

Teşekkürler bulamassam senden accam anasayfa güzel olmuş eline sağlık

forum için 10 15 tl den kaçıp bedava hostinge bulaşmayın. verdiğiniz emeklere yazık edersiniz. sonra pişman olursunuz. bu forum da ücretli hosting satışı yapanlar var en azından güvenilir ve sağlamdır.
o bedava hostingler forum için uygun değil. çok kasar kullanamassınız vede destek alamassınız.

forum için 10 15 tl den kaçıp bedava hostinge bulaşmayın. verdiğiniz emeklere yazık edersiniz. sonra pişman olursunuz. bu forum da ücretli hosting satışı yapanlar var en azından güvenilir ve sağlamdır.
o bedava hostingler forum için uygun değil. çok kasar kullanamassınız vede destek alamassınız.

bendeki ücretsiz hosting de mi oyle ben kurdum kendi hostumdan
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol.
kasmıyor

Öneriniz için teşekkürler

bendeki ücretsiz hosting de mi oyle ben kurdum kendi hostumdan
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol.
kasmıyor

deneyicem kasacakmı kasarsa bakarız bi care

bu kullandığın ip 185.27.134.201 ifast a ait orası bedava host veren bir yer onların makinalar dandik. daha öncede açıklamasını yaptım ssd disk yok sata disk kullanıyolar. ssd ile sata nın arasındaki farkı bilmiyorsun sanırım.

bu kullandığın ip 185.27.134.201 ifast a ait orası bedava host veren bir yer onların makinalar dandik. daha öncede açıklamasını yaptım ssd disk yok sata disk kullanıyolar. ssd ile sata nın arasındaki farkı bilmiyorsun sanırım.

çok da dandik değil ddos koruması bulunuyor hiç bi firma free hosting te ddos koruması vermez

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri