Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Nasıl yapılır ? Alternatif Logo Yolu

htsumer

xFanatik
SMS onaylı
Kullanıcı
XF kendi
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol.
admin paneli benim panelimden değişik bu nasıl yapılacağını sordum ama stil özellikleri demiş ben anlamadım nasıl yapılacak bu resim..
Benim Panel görüntüm
1722257683115.webp

Ordaki bir üyenin paneli aynı sayfa ama orda alternatif logo yolu var.
1722257758909.webp
Sordum cevap yazmışla ama bulamadım cevap şu

You need to enable variations for the style - click on the style name to do so.

varsayılan temaya tikla acilan pencereden en altdaki iki secenegi aktif yap ve kayit yap .

Çözüm
Bu ozellik xenforo 2.3.0 varsayilan temadada var. Bu konuda ikinci mesaja yazdigimi yapman gerekiyor

Ne işe yaradığını çözemedim onu etkinleştirince ana logo kayboldu. Şimdi eski haline aldım düzeldi.. Neyse çözemedik gitti bazı özel özelliklerini bunun

Onu aktif edince hem acik (varsayilan) hemde karanlik (alternatif) renk tema secebiliyorsun.Kendi sitenin logosunuda hem acik hemde karanlik tema icinde zaten ayni yerden yukleyebilirsin.(yukari dogru ok isareti olanina tikla kendi logonu bilgisayirindan sec yukle)

Onu aktif edince hem acik (varsayilan) hemde karanlik (alternatif) renk tema secebiliyorsun.Kendi sitenin logosunuda hem acik hemde karanlik tema icinde zaten ayni yerden yukleyebilirsin.(yukari dogru ok isareti olanina tikla kendi logonu bilgisayirindan sec yukle)
Onu aktif ettim ama bannerim kırık link çıktı yükleme yapsam bile nafile.
Konusu açıldı XF yeni versiyonda güncelleyecek hatayı
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri