• Forumdan daha fazla yararlanmak için, profilinizi telefon numaranız 📱 ile doğrulayın ve daha ayrıcalıklı olun 😉
    Daha fazla bilgi!

Nasıl yapılır ? 2FA doğrulama yapıldığı zaman ikon gösterme

Xuhan

XGT Müşterisi
XGT Müşterisi
XGT Onaylı
Kullanıcı
Web sitesi
neizlemeliyim.net
1.jpg
2.jpg

3.jpg

"[MPL] - Verified User Group 2.1.6" eklentisini kurdum iconları ekledim fakat 2FA etkinleştirildikten sonra otomatik olarak ikonu vermiyor sistem manuel ekleyince problem olmuyor.

4.jpg

Xuhan

XGT Müşterisi
XGT Müşterisi
XGT Onaylı
Kullanıcı
Web sitesi
neizlemeliyim.net
Peki kullanıcı terfi sonrası gerçekten sizin belirttiğiniz gruba geçmiş oluyor mu ?
mesele o zaten abi ikon tamam terfi sistemi tamam ama " 2FA" etkinleştirdikten otomatik terfi almıyor. Ama manuel ekleyince problem yok. Sizin SMS onaylı kullanıcı sistemi gibi telefon doğrulanınca nasıl işliyorsa sistem aynısı bunda olmuyor

eTiKeT™

value="{XGT}"
Yönetici
XGT Master
XGT Onaylı
Web sitesi
xenforo.gen.tr
Terfi sistemindeki tüm mantık şu makalede anlatılmıştır, buna göz atmanızın faydası olacaktır. Ancak sizdeki sorun bence sayaçların güncellenmesini beklememekten kaynaklı. Yani sistem ne yazık ki anında tepki vermiyor bunun için programlanmış zaman aralıkları vardır. Makalenin en sonunda bununla ilgili olarak yapa bilecekleriniz de anlatılmıştır.

Xuhan

XGT Müşterisi
XGT Müşterisi
XGT Onaylı
Kullanıcı
Web sitesi
neizlemeliyim.net
Anladım abi bir de makaleyi inceledikten sonra yapayım ve bekleyeyim ama şimdide şöyle bir şey var,

2 adımlı doğrulamayı kaldırıyorum
1679241473244.png
1679241490195.png
ama yine de sonrasında etkinleştirmemi istiyor ?

• Gizliliğinize değer veriyoruz

Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.

Daha fazla bilgi görün ve tercihlerinizi yapılandırın

Bu tanımlama bilgileri, güvenlik, ağ yönetimi ve erişilebilirlik gibi temel işlevleri etkinleştirmek için gereklidir. Bunları reddetmeyebilirsin.
    Bu tanımlama bilgilerini ayarlayarak tarama deneyiminiz için gelişmiş işlevsellik sunuyoruz. Bunları reddederseniz gelişmiş işlevsellik kullanılamaz.
    Güvenlik, analitik, performans veya reklam amaçlarıyla çeşitli hizmet sağlayıcılarla bağlantılı olarak işlevselliği güçlendirmek için üçüncü taraflarca ayarlanan tanımlama bilgileri gerekebilir.